Godt nytt år!

Uansett om du har nyttårsforsetter eller ikke, tror jeg de fleste av oss gjør noen refleksjoner over året som har gått og hva vi ønsker for det nye. Man ønsker at det nye året skal bli enda bedre enn det forrige.

Men mange setter seg for store mål, stiller for store krav til seg selv og hva de skal klare gjennomføre. Det kan fort ende med at man kaster inn håndkle allerede i februar.

Hvorfor ikke sette deg som mål at du skal bli en litt bedre utgave av deg selv?

Vær litt snillere, smil og le litt mer. Gjør noe hyggelig for partneren din eller barna og gi komplimenter til andre. Du aner ikke hvor mye glede det sprer. Beveg deg litt mer dersom du sitter mye stille og sørg for å få nok søvn. Spis sunnere i hverdagen, små endringer kan utgjøre en stor forskjell. Bruk tiden din sammen med familien og de du er glad i. Legg fra deg telefonen og ipaden når du er sammen med andre. Lev litt mer, ta deg tid til å gjøre noe hyggelig for deg selv, les bøker som gir inspirasjon og gå utenfor komfortsonen din noen ganger. Det er på den måten du vokser, blir litt modigere og kan få et rikere liv. Be om hjelp fra andre når du er nede og strekk ut en hånd når du ser noen trenger din hjelp.  

Lev i nuet, det er nå vi lever, det er dette som er livet.

Ha mål du kan klare å gjennomføre, istedenfor å sette deg mål du ikke klarer og holde over tid allikevel.

Og for guds skyld; ikke bli fanatisk, man kan ikke alltid være flink. Det er faktisk lov å kose seg i 2016 også.

Karin

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *